Notícies

Benvingut a l’apartat de les notícies. En aquesta part de la nostra pàgina web et trobaràs les últimes informacions sobre els últims videojocs, consoles i elements Gaming. I els que estan per venir.

Resultado de imagen de notíciesResultado de imagen de video games

GOOGLE STADIA: La nova plataforma de Google

Resultado de imagen de google stadia

Es podria dir que ningú de nosaltres s’esperaria que això passés però sí, el més gran de les recerques d’Internet presentarà una plataforma que oferirà a tots els que la obtinguin videojocs mitjançant l’streaming en la majoria dels dispositius.

Stadia oferiria accés a qualsevol tipus de videojocs amb qualsevol tipus de dispositiu que pugui oferir accés a Google Chrome i altres. Una de les coses més complicades per aquesta plataforma alhora de jugar a videojocs és la connexió a Internet que tingui la persona que està jugant ja que depenen d’aquesta, l’estada per al jugador o jugadora pot ser molt bona o un horror.De les millors coses que té Google Stadia és que ofereix accés immediat a un joc directament des d’un tràiler a YouTube, o des d’una partida en streaming d’algun gamer. El que potser és més complicat per aquesta nova plataforma és el fet de si el seu accés és a través d’una subscripció, a través d’un mètode de pagament i tampoc sabem quan costarà. El pagament es farà per mesos? Serà molt car? Aquestes són algunes de les preguntes que s’estan fent i que no es sap la resposta.

El que sabem segur és que serà un dels majors canvis que sofrirà el món Gaming amb l’arribada d’aquest «Netflix dels videojocs»

————————————————————————————————–

MORTAL KOMBAT 11

Resultado de imagen de MORTAL KOMBAT 11

L’arribada de nous videojocs mai acaba i amb l’arribada de l’onzena edició de Mortal Kombat els amants dels videojocs de lluita estan a punt de presenciar un dels videojocs més moderns i realistes que han existit. Aquesta entrega per part de NetherRealm Studios y Warner Bros estarà a la venta mundialment a partir del 23 d’abril d’aquest any per a PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch i Microsoft Windows.

Segons el mostrat a la presentació comunitària, el jugador podrà personalitzar l’aparença del seu combatent d’una forma similar a Injustice 2, millorant vestimenta i armes amb crèdits guanyats en les baralles. Parlant de la mecànica del joc, es conservarà de Mortal Kombat X las variacions de lluita, que donaran diferents atacs i habilitats depenent de l’escollit, i la interacció amb elements de l’escenari.

Tothom està esperant que sigui ja 23 d’abril per poder provar aquest joc que promet moltíssim i segur que no ens desafeccionarà.