Blog

Uncharted 4

El desenlace de la famosa serie de juegos de aventuras y de sus míticos personajes te pondrá los pelos de punta.

Este juego de acción y aventuras pone el punto final a una de las sagas más exitosas de la historia . Y nos situa años después de su última aventura. El cazafortunas retirado Nathan Drake se ve empujado de nuevo al mundo de los ladrones. Drake, que esta vez tiene un interés mucho más personal, se embarca en su mayor aventura hasta la fecha, que lo llevará a recorrer el planeta para desentrañar la histórica conspiración que se oculta tras un fabuloso tesoro pirata. Sin embargo, todo tesoro tiene un precio y esta aventura pondrá a prueba su capacidad física, su determinación y, en última instancia, lo que está dispuesto a sacrificar para salvar a sus seres queridos.

Kingdom Hearts III

T’agraden les pel·lícules de Disney i els videojocs de Final Fantasy? Doncs aquest joc és per a tu.

Finalment, Square Enix ha dissenyat l’ultim videojoc de

Història – Aquest cop l’univers de Kingdom Hearts ens porta una nova aventura on Sora viatjarà per els mons de les noves pel·lícules de Disney-Pixar (Frozen, Big Hero 6, Rapunzel, Toy Story i Monstres, S.A.) on haurà d’ajudar als protagonistes per tal de recuperar els seus poders i derrotar finalment a l’Organització XIII.

Halo 5

Què hi ha millor que poder viure la història dels Halo? Halo et transporta dins un món futurista on hauras de lluitar contra infinitats d’alienígenes per poder asegurar el futur de la raça humana.

Halo 5, el videojoc més recent dissenyat per 343 Industries i publicat per Microsoft Game Studios, un FPS (First Person Shooter) futurista i el primer Halo amb un sistema de clasificacions competitiu en el mode multi-jugador online.

Història – Aquest cop 343 Industries ens porta una història diferent de les usuals, perquè no només podras jugar la història d’en Master Chief (el protagonista de la saga), sinó que també, per primera vegada en els Halo, podras jugar com l’antagonista, l’equip vermell. Seras en Master Chief i alhora el líder de l’equip vermell, amb la misió de detenir en Master Chief per desobeir ordres.

Covenant
Forerunner

Gameplay – Halo 5 ens segueix oferint una gran varietat d’armament, ja sigui per armes, granades o vehicles, sempre tindras on escollir. En cuant a armes, hi han les humanes, que tenen bastant precisió i una velocitat de DPM (Dispars Per Minut) normal, però amb una gran dificultat per trobar munició. En canvi les armes forerunner, amb gran quantitat de munició (ja que són els principals enemics de Halo 5) i un DPM molt alt. Finalment les armes covenant, que encara que són les que fan més dany, el seu desventatge és que només son efectives a llargues o curtes distàncies, ja que l’única arma amb precició dells és un francotirador. A més, és el primer Halo on hi incorporen un PVP competitiu amb un sistema de classificacions, es a dir, on juges per pujar de lliga o classificació per veure qui és el millor.

Gràfics i Audio – Pel que fa als gràfics i l’audio, son dels millors que un FPS futurista ha arribat a fer, ja que han aconseguit portar el realisme de tots els típus de alienígenas que han creat fins a les nostres pantalles. Normalment als alienígenes dels videojocs no estan fets amb molta cualitat o si ho están, només els pots visualitzar durant un petit periode de temps. En canvi aquí podras parar-te a observar absolutament tots els detalls. A més de que no hi han molts jocs que dediquin molt de temps i recursos a fer que els alienígenes tinguin conversació entre ells. Pots amagarte i aproparte a ells i escoltar com tenen les seves propies conversacions i també molt de realisme en els sorolls, com ara bé: córrer, saltar, disparar, explosions, etc.

Conclusió – Si t’agraden els FPS futuristes, et recomano aquest joc, dona igual si no has jugat els altres Halo, ja que en l’història et posen una mica en situació, pensant en els nous jugadors que s’incorporen a la saga, sense oblidar que la meitat de la campanya t’explica l’història d’un nou protagonista. És una llàstima el fet de que Microsoft només vengui el joc per a XBOX ONE i no per a ordinador.