Resident Evil Biohazard

Fa quant que no passeu por davant d’un videojoc? Resident Evil 7 Biohazard aconsegueix recuperar l’essència del «survival horror». Un joc que ens retorna els enemics implacables, llocs aterridors, exploració i puzles de la saga clàssica, però amb una nova perspectiva. I també en realitat virtual!

HISTÒRIA: La ultima entrega d’aquesta saga ens desconcerta amb la història de Mia Winters, desapareguda fa tres anys. Ens posa en la pell de Ethan (el seu marit) i ens llança de cara a la mansió Baker a Louisiana, un lloc en què s’amunteguen les desaparicions en circumstàncies estranyes. A partir d’aquest moment ens copeja amb un ritme perfecte, que alterna moments d’exploració amb fugides desesperades.


GAMEPLAY : Aquest resident mantindrà moltes coses dels seus antecessors com l’escassetat de munició i el fet d’haver de fugir dels teus enemics , però alhora combina noves coses com la vista en primera persona . En aquest lliurament els creadors han cuidat fins a l’últim detall incloent els diàlegs esgarrifosos entre els personatges del joc o els escenaris macabres i sinistres que t’endinsessin en l’ambient de terror i tensió. Quant a la jugabilitat pot resultar una mica estranya i ortopèdica , hi ha situacions on és impossible moure’s, pels mals controls i moviment del nostre protagonista, juntament amb l’elevat fov i la hitbox dels enemics , a més de que genera algun tipus de «tensió» en el jugador, però aquesta «tensió» és molt artificial i és mes pels mals controls, que pel propi joc en si pero en general esta ben fet i es nota que cuiden els detalls.


GRÀFICS I ÀUDIO: L’execució tècnica és també molt interessant. Apenes hi ha irregularitats en el seu acabat, excepte algun bug molt puntual o alguna animació que no concorda correctament, i en general transmet la sensació d’un treball ben fet. Els punts forts són la il·luminació, així com la pròpia creació i disseny d’estades; i també determinats efectes que s’utilitzen per a crear l’ambient que el títol aconsegueix gairebé des del primer minut fins a l’últim. El menys cuidat ho podem trobar en algunes textures d’escàs nivell de detall, i en el modelatge de les criatures . Amb el cuidat i carismàtic que és el disseny dels Baker, crida l’atenció la pobresa de mitjans que exhibeixen les criatures que ens amenaçaran a part d’ells.En consoles rendeix bé, i en PC també. D’una banda hi ha moltes opcions gràfiques a part de les més generals com la resolució, la variabilitat o el fixat de la taxa d’imatges per segon; amb la possibilitat de definir detalladament unes altres com la qualitat de les textures, els filtres, el mètode de renderizado, la sincronia vertical i moltes coses més per a definir gairebé una vintena de paràmetres. A més el videojoc és compatible amb moltes plataformes i no perd qualitat . Amb un equip de gamma mitjana es pot moure a 1080p i amb la majoria d’opcions visuals al màxim sense problemes a 60 frames per segon estables, mentre que amb un PC una mica superior es poden aconseguir sense massa complicacions resolucions de 1440p i una extraordinària nitidesa. A això ajuda també un apartat sonor impecable. La música en línies generals té una diversitat en les partitures molt oberta, però també sap dosar-se i relegar-se al segon pla d’una major part de silencis que deixen el seu lloc als omnipresents efectes d’àudio. Precisament en aquests és on RE7 obté els seus millors resultats, oferint-nos pistes molt útils per a saber a quin atenir-nos i ajudant també com un element més que compon aquest ambient general de tensió i por. D’altra banda el joc està traduït i doblegat al nostre idioma, alguna cosa que no sempre ha succeït en tots els lliuraments de la saga, i malgrat que el nivell és més que acceptable sí que és cert que en alguns casos les veus no fan ni remotament justícia al nivell d’angoixa que destil·la la versió en anglès.


CONCLUSIÓ : En conclusió l’últim joc de la saga de reident evil et posarà els pèls de punta amb les seves increïbles animacions i espais juntament amb la seva banda sonora i la manera de primera persona et transportarà a un món de terror on hauràs de sobreviure . Aquest joc e enganxarà des del principi i quan el juguis estaràs desitjant descobrir que secrets guarda la família baker.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *