Red Dead Redemption II

Hi ha alguna cosa millor que viure en un món sense seguir cap llei i sent lliure alhora? Doncs així és el món dels pistolers del llunyà oest.

Red Dead Redemption II és l’últim videojoc desenvolupat por la companyia Rockstar Games. Un videojoc d’acció-aventura Western, en un món obert molt complexe amb components per un jugador i multijugador.

Història – Seguim la història del pistoler Arthur Morgan i la banda de malfactors lliderada per Van der Linde o, com ells es defineixen, gent lliure a la que ell pertany. Després d’un atracament desastrós a la ciutat de Blackwater, la banda de Van der Linde es veuen obligats a fugir i a guanyar-se la vida alhora. Arthur haurà de escollir entre els seus propis ideals i el de la banda que el va criar des que era un nen.

Gameplay – El treball de Red Dead Redemption 2 va començar en 2010, quan la producció de Red Dead Redemption va finalitzar. Rockstar ha emprat a 1.200 actors per a interpretar als seus personatges, 700 d’ells amb diàleg. Cada personatge no jugable posseeix la seva pròpia personalitat i caràcter i la possibilitat d’interactuar amb ells; havent-se escrit unes 80 pàgines de guió per a cadascun. Per a crear als cavalls, es van estar estudiant animals reals durant anys; buscant que la personalitat de cada raça defineixi el seu comportament i característiques.

Gràfics i àudio – És un dels millors videojocs ( graficament i auditivament parlant ) dels ultims anys. Les seves graficas i mecanicas són realment asombroses. Hi ha un nivell de detall impresionant, que ens deixa amb paisatges admirables amb tota la seva naturalesa. I no parlar de l’audio, una musica i un realisme que no es sembla res a el que haviem vist abans. Musica que et fica dins del joc i dels personatges. Ha guanyat molts premis per la part de l’audio.

Conclusió – Red Dead Redemption 2 és un dels millors jocs que s’han fet. Si ets una persona a la que li agrada jugar els modes historia dels jocs, aquest és un del millors. T’agradi o no la tematica, és un videojocs que has de jugar si o si.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *