Kingdom Hearts III

T’agraden les pel·lícules de Disney i els videojocs de Final Fantasy? Doncs aquest joc és per a tu.

Finalment, Square Enix ha dissenyat l’últim videojoc de la saga, Kingdom Hearts III.

Història – Aquest cop l’univers de Kingdom Hearts ens porta una nova aventura on Sora viatjarà per els mons de les noves pel·lícules de Disney-Pixar (Frozen, Big Hero 6, Rapunzel, Toy Story i Monstres, S.A.) on haurà d’ajudar als protagonistes per tal de recuperar els seus poders i derrotar finalment a l’Organització XIII.

Gameplay – Kingdom Hearts III es pot considerar el videojoc més fàcil de la saga, ja que el director Tetsuya Nomura, volia probar noves coses i mecàniques de combat dins del génere «hack and slash». Començant pel gran dilema dels altres Kingdom Hearts, Nomura va fer que, a diferència dels altres, es poguessin grups de fins a 5 personatges. Aquest és un gran canvi, perquè passar d’haver d’escollir entre qui portar amb tu, a que tots els personatges t’ajudin fa que no hi hagi moltes desigualtats entre les dificultats del joc. Un altre motiu és el dany dels enemics i la seva falta de atacs «especials», com ara: cancel·lar constantment els teus atacs mentre que et van treien part de la teva vida, no deixar-te moure, teletransportar-se, etc. Finalment el canvi més significant e innecessari, el sobreús de atacs convinats, que son atacs on t’ajuntes amb els altres personatges i guanyes un gran poder lluitant amb ells, però l’excés d’aquest atacs a fet que no hi hagi diferència entre el nivell fàcil i expert.

Gràfics i Audio – La qualitat és decent, no sorprenent però si més que acceptable. Personalment, no m’agrada l’estil artístic, preferiria que s’assemblessin més als altres Kindom Hearts en lloc d’allunyar-activament d’aquest per a un estil més caricaturesc, d’altra banda gràcies a això els personatges de Disney han pogut encaixar millor en un videojoc amb personatges amb un estil més «realista».

Conclusió – Com tantes persones, des de el meu punt de vista el joc us ofereix tants moviments de super poder que és una bogeria. Es tracta d’un combat realitzat per a nens que només han de pulsar un botó. Que ha sigut dels videojocs de tota la vida on era pràcticament impossible passar-los sencers? És veritat que és un gran joc amb una història impressionant, però fa molt de temps que no m’avorreixo tant jugant un videojoc a causa de la seva facilitat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *